Veelgestelde vragen

 

Wat als ik naar meerdere adressen wil sturen?

Bij 5 of meer adressen kun je het aantal via de webshop bestellen en bij het veld opmerkingen aangeven dat je de adressen per mail (info@worstcarnavalever.nl) stuurt, vermeld dan wel even bij de mail met adressen het bestelnummer. Maken wij het voor je in orde!

Is mijn bestelling vers?

Jazeker! Jouw bestelling wordt vers bereid en dezelfde dag verzonden. Na ontvangst zijn ze 7 dagen houdbaar in de koelkast en nog 4 weken in de diepvries. Maar meestal halen ze de diepvries niet. Let op; door de drukte worden de verzendlabels nog voordat de worstenbroodjes de oven in gaan aangemeld en geprint, hierdoor ontvangt u eerder dan daadwerkelijke verzending plaatsvindt een melding. Wij garanderen een dagvers product.

Hoe kan ik de worstenbroodjes het beste opwarmen?

Zijn ze nog bevroren? Leg de broodjes dan 12  tot 13 minuten in de oven op 125 graden Celsius. Zijn de broodjes al ontdooid? Dan ca. 8 minuten in een oven van 150 graden opwarmen. Niet doen=> opwarmen in de magnetron, eeuwig zund! Dan adviseren we om ze op te warmen in een koekenpan.

Waar bezorgen jullie de Worst Carnaval worstenbroodjes?

We bezorgen door heel NL, overal zitten tenslotte carnavalvierders. Verzending naar het buitenland is helaas niet mogelijk. 

Is deze box ook verkrijgbaar in de winkel?

Ja, van 11 februari t/m 13 februari zijn deze boxen ook verkrijgbaar in onze winkels. Wil je zeker zijn van een box via de winkels, reserveer deze dan alvast bij jouw winkel in de buurt. 

Wat als mijn vraag er niet bij staat?

Stuur dan een mailtje naar info@worstcarnavalever.nl  en we reageren zo snel mogelijk.