Contactpagina

 

Ons nie bellen => mailen heeft vanwege de enorme drukte onze voorkeur en is ook sneller!  

In verband met drukte kunt u ons uitsluitend voor vragen bereiken via info@worstcarnavalever.nl.  Wij doen onze stinkende best om  binnen 24 uur contact met u op te nemen. 
Veelgestelde vragen:

Houdbaarheid doordat ze langer onderweg zijn:

Pakketten worden doorgaans binnen 2 dagen (maandag t/m zaterdag) bezorgd. PostNL heeft enige vertraging, goede kans dus dat je pakket met worstenbroodjes alsnog wordt bezorgd, via Track-en-Trace kun je het pakket volgen. M.b.t. de houdbaarheid kunnen we melden dat wij de verzendlabels al voorbereiden alvorens de broodjes nog in de oven gaan, we begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en de indruk wekken dat de worstenbroodjes niet vers zijn, maar de worstenbroodjes worden dagvers verstuurd in een luchtdichte verpakking en daardoor 7 dagen houdbaar.

 

 

Worst Carnaval Ever Worstenbroodjes is een initiatief van Bakkerij Van Keulen met 14 vestigingen in Brabant en Gelderland.

 

 

Volg ons ook op Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Beppie Korse-Nieuwhuis
2 maanden geleden

Lieve Bakker van Keulen, Bedankt voor het heerlijke worstenbrood!! Na het schaatsen lagen ze in brievenbus. Wat een verrassing was dat! Wij wonen in Schiedam hier hebben ze géén echt worstenbrood. Gelukkig heeft mijn tante ze voor ons bij u besteld. Het was HEERLIJK!!! Groetjes Royce Ree

Sander
2 maanden geleden

Goeiedag! Echt leuk commercieel en grappig idee! Ik heb voor mijn twee studerende kinderen boven de rivieren een doos besteld, die kunnen immers niet naar beneden zakken :-( Omdat ze mijn Facebook berichten ook ontvangen, kan ik helaas jullie website niet promoten, dan is meteen de aankomende verrassing bij ze bekend. Niettemin heel veel succes toegewenst!

Freek
2 maanden geleden

Goeiemiddag,

Kunde die broikes ook ophalen bij hullies in de winkel? Scheelt men toch al gauw een paar euro's.

Ik heur het wel,

Houdoe en Bedankt!

Bakkerij van Keulen
2 maanden geleden

Jazeker! Vanaf 9 februari tot en met 13 februari zijn de brooikes ook in onze Brabantse winkels verkrijgbaar. Reserveer alvast bij jouw lokale winkel om teleurstelling te voorkomen, da zou zund zijn.

Marjanka Meeuwissen Omroep Brabant
3 maanden geleden

Beste heer/ mevrouw,

Als redacteur van Omroep Brabant werd ik gewezen op jullie slogan Worst Carnaval Ever. Erg grappig! Ik zou het leuk vinden jullie daar wat vragen over te stellen.

Wellicht lezen jullie op zondag geen berichten. Maar als jullie dit toch lezen, ik ben tot 15.00 te bereiken op 040-2949122.

Vriendelijke groet,
Marjanka Meeuwissen